De klantbeoordelingen van onze camping in de Dordogne.

Wat dacht je van je verblijf op de camping naast Sarlat …

/* * Config */
9.3
10

CAMPING LE DOUZOU

Note moyenne sur 191 avis

Propreté 9.5/10
Service 9.4/10
Emplacement 9.1/10
Rapport qualité/prix 9.4/10
Adapté aux enfants 9.4/10
Sanitaires 8.9/10
Accueil 9.6/10
Piscine 9.1/10
Hébergement 9.4/10
10 10

 - En famille

Heerlijke camping Hele mooie kleine camping. We verbleven in een moderne stacaravan. De plekken zijn allemaal ruim en goed afgescheiden. Mix van Franse en Nederlandstalige gasten, met Nederlandse animatie. Veel vermaak voor de kinderen bij het zwembad, de rivier (met oa enkele kanoes die gratis gebruikt mogen worden), vortbaltafel, speelruimte, pingpongtafels, grote trampoline, kampvuur etc. In de omgeving heel veel leuke uitstapjes te maken. Zeker een aanrader dus!
Réponse de CAMPING LE DOUZOU :

Bedankt voor je review vol complimenten. We zijn blij dat u en uw kinderen een fijne vakantie hebben gehad op onze kleine familiecamping midden in de natuur.
Le 30/08/2021


Expérience du 29/08/2021
Publié le 29/08/2021 (Voir plus)

Propreté 10/10
Service 9/10
Emplacement 10/10
Rapport qualité/prix 10/10
Adapté aux enfants 10/10
Accueil 9/10
Piscine 8/10
Hébergement 10/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En famille

Geen op of aanmerkingen. Was super leuk. Zeker aan te raden.
Réponse de CAMPING LE DOUZOU :

Bedankt Pjotr ​​voor je review en voor het aanbevelen van onze camping aan andere Nederlandse kampeerders.
Le 23/08/2021


Expérience du 23/08/2021
Publié le 23/08/2021 (Voir plus)

Propreté 9/10
Service 9/10
Emplacement 9/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 10/10
Sanitaires 9/10
Accueil 9/10
Piscine 9/10
Hébergement 9/10

Avis vérifié par Guest Suite
9 10

 - En famille

Rustige, schone, kindvriendelijke camping We hebben een heerlijke vakantie gehad bij Le Douzou. Rustig, schoon en veel te doen voor onze kinderen van drie en vijf.
Réponse de CAMPING LE DOUZOU :

Bedankt Irène voor je aanbeveling, we zijn blij dat je een goede familievakantie hebt gehad op onze camping.
Le 18/08/2021


Expérience du 17/08/2021
Publié le 17/08/2021 (Voir plus)

Propreté 9/10
Service 8/10
Rapport qualité/prix 9/10
Adapté aux enfants 9/10
Sanitaires 9/10
Accueil 8/10
Piscine 8/10
Hébergement 9/10

Avis vérifié par Guest Suite